Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lost Souls

Kadotetut sielut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­tik­ris­tus on taas tu­los­sa maan pääl­le.

An­tik­ris­tus on taas tu­los­sa maan pääl­le. Tällä ker­taa ta­paus­ta ku­va­taan en­simmäi­sessä per­soo­nas­sa. Kat­sot­ta­va oh­jaus Sc­hind­le­rin lis­tan ku­vaa­jal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hämyisä tunnelma ja rakeinen kuva ovat tehokeinoina. Värit ovat luonnottoman vihreät, välillä taas käytetään miltei mustavalkokuvaa. Ääniraidat ovat hillittyjä. Ohjaajan kommenttiraita, 10 poistettua kohtausta, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy