Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rocky

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­del­leen mu­ka­van kar­hea nyrk­kei­ly­ku­vaus, jol­la ei to­sin lie­ne pal­jon oi­kean ur­hei­lun kans­sa te­ke­mistä.

E­del­leen mu­ka­van kar­hea nyrk­kei­ly­ku­vaus, jol­la ei to­sin lie­ne pal­jon oi­kean ur­hei­lun kans­sa te­ke­mistä. Ver­sio ame­rik­ka­lai­ses­ta unel­mas­ta. Hie­man yk­sin­ker­tai­ses­ta, puo­li­pum­mis­ta nyrk­kei­lijästä voi tul­la ras­kaan sar­jan maail­man­mes­ta­ri.
Ker­too oi­keas­taan Stal­lo­nes­ta, sillä elo­ku­va oli yllä­tys­hit­ti: kol­me os­ca­ria. Ei mikään 1970-lu­vun Alas­ton sa­ta­ma, mut­ta hyvää viih­dettä.
Syl­ves­ter Stal­lo­nel­la on ol­lut pa­ri-kol­me hyvää roo­lia ja tämä on niistä yk­si. Kai­ken lisäk­si mies kir­joit­ti kässä­rin. Teat­te­ri­ver­sion le­vit­ti Uni­ted Ar­tists.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikänsä, eikä ole anamorfinen. Aika suttuista jälkeä sisäkohtauksissa – kuin katsoisi samanikäistä tv-sarjaa.Kuvattiin alunperin kuvasuhteella 1.37:1. Ääniraita on masteroitu kuudelle kanavalle rutiininomaisesti. 8 sivun vihkonen ja traileri.

Tekijät

Ohjaaja: John G. Avildsen
Pääosissa: Sylvester Stallone
Tarina: Sylvester Stallone
Kuvaus: James Crabe
Musiikki: Bill Conti
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy