Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Myrskyn ratsastajat

Point Break 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Lii­kaa tes­tos­te­ro­nia".

"Lii­kaa tes­tos­te­ro­nia". Sitä jos mitä löy­tyy tästä nai­soh­jaa­jan, ex-rou­va Ja­mes Ca­me­ro­nin, toi­min­ta­ku­vas­ta.
Surf­fa­ri­jen­gi ha­kee kick­sejä et­siessään täy­del­listä aal­toa. Mat­kat ra­hoi­te­taan pank­ki­ryöstöillä.
Pat­rick Sway­ze sai har­vi­nai­sen unel­ma­roo­lin. Poik­kea­vaa on myös se, että FBI-mies (Kea­nu Ree­ves) ja kon­na (Sway­ze) ovat tois­ten­sa sie­lun­vel­jiä ja ystä­viä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman pimeä ja rakeinen. Värit näyttävät laimeilta. Pari pitkää naarmua printissä. Tukkoisen oloinen ääniraita, vaikka surroundit ovat aktiivisina. Esimerkiksi alun ampumaratakohtaus jää aika tussuksi. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy