Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saalistaja

The Hunted 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ser­bien mo­raa­lia ei suu­rem­min kau­nis­tel­la elo­ku­van alus­sa, jo­ka si­joit­tuu Ko­so­von kan­san­mur­han ai­koi­hin.

Ser­bien mo­raa­lia ei suu­rem­min kau­nis­tel­la elo­ku­van alus­sa, jo­ka si­joit­tuu Ko­so­von kan­san­mur­han ai­koi­hin. Ame­rik­ka­lai­nen so­ti­las (Be­ni­cio del To­ro) se­koaa Bal­ka­nin epäin­hi­mil­li­siin työo­loi­hin ja teu­ras­taa suu­ria val­koi­sia metsästä­jiä Ore­go­nis­sa. Mie­hen kou­lut­ta­ja (Tom­my Lee Jo­nes) al­kaa jah­da­ta op­pi­las­taan.
Ih­meel­li­nen ram­bo-hu­ti huip­puoh­jaa­jal­ta. Var­sin­kin pääo­sit­ta­jien vä­li­nen en­simmäi­nen tais­te­lu on koh­tauk­se­na suo­ras­taan nau­ret­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, erottelukyvyltään moitteeton kuva. Kaksi ääniraitaa, jotka pistävät kuulijan autenttisesti tilanteiden keskelle. Ekstroihin on tallennettu 16 + 8 + 10 + 4 + 9 min. dokumentit, kommenttiraita, 9 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy