Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Broken Flowers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 201013EAN: 6420201642023

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Jim Jar­musch aloit­taa elo­ku­van­sa kuin suo­raan ole­vai­ses­ta: kes­ki-ikäis­ty­neen nais­ten­mie­hen nuo­ri avo­vai­mo häi­pyy ja tur­hau­tu­nut mies an­taa dek­ka­ri­tai­to­ja har­ras­ta­van naa­pu­rin­sa yli­pu­hua mat­kal­le en­tis­ten tyttöystä­vien tykö et­simään vih­jeitä mah­dol­li­ses­ta jäl­ki­kas­vus­ta.

Oh­jaa­ja Jim Jar­musch aloit­taa elo­ku­van­sa kuin suo­raan ole­vai­ses­ta: kes­ki-ikäis­ty­neen nais­ten­mie­hen (Bill Mur­ray) nuo­ri avo­vai­mo häi­pyy ja tur­hau­tu­nut mies an­taa dek­ka­ri­tai­to­ja har­ras­ta­van naa­pu­rin­sa yli­pu­hua mat­kal­le en­tis­ten tyttöystä­vien tykö et­simään vih­jeitä mah­dol­li­ses­ta jäl­ki­kas­vus­ta.
A­me­ri­ca­naa ku­va­taan so­pi­van ve­ruk­keen var­jol­la. Mie­hi­sen odys­seian ku­vaus ei oi­keas­taan kär­si muus­ta kuin Mur­rayn hie­man sa­ma­na­lai­ses­ta roo­lis­ta elo­ku­vas­sa Lost in Trans­la­tion.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva näyttää sopivasti indientuotannolta. Ääniraita luo tilaa hillitysti. Erinomaisesti valittu musiikki. Ekstroissa pidennetty tyttöjen bussikohtaus (1.40 min.), elokuva alusta loppuun kahdeksassa minuutissa, ohjaajan 4 min. haastattelu ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy