Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bringing Down The House - elämä on laiffii

Bringing Down The House 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106266EAN: 7393834388301

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va­teat­te­ri­kier­rok­sel­laan tar­peet­to­man nih­keän vas­taa­no­ton krii­ti­koil­ta saa­nut ko­me­dia la­ki­mie­hestä, jo­ka tu­tus­tuu ne­tissä "­vaa­leaan nais­ju­ris­tiin".

Elo­ku­va­teat­te­ri­kier­rok­sel­laan tar­peet­to­man nih­keän vas­taa­no­ton krii­ti­koil­ta saa­nut ko­me­dia la­ki­mie­hestä (S­te­ve Mar­tin par­haas­sa roo­lis­saan mo­neen vuo­teen), jo­ka tu­tus­tuu ne­tissä "vaa­leaan nais­ju­ris­tiin" (Queen La­ti­fah). Kon­ser­va­tii­vi­nen uraisä ja remp­seä, elämää näh­nyt nais­van­ki koh­taa­vat, mut­ta rak­kaus­ta­ri­na tämä ei ole. En­nen kaik­kea läm­min­hen­ki­nen ko­me­dia, jo­ka on­nis­tuu ole­maan hämmäs­tyttävän haus­ka siitä­kin huo­li­mat­ta, että iso osa ro­tu­jen vä­lis­ten ste­reo­ty­pioi­den erois­ta re­vi­tyistä vit­seistä on vä­sy­neitä. Ame­ri­can Pie -e­lo­ku­vien isänä muis­tet­ta­va Eu­ge­ne Le­vy on mai­nio lisä hah­mo­ka­val­ka­diin ja lo­pul­ta jo­pa ki­ma­ran kirk­kain täh­ti.
Ku­va on ajoit­tai­ses­ta ros­kas­ta ja huo­mat­ta­vas­ta ko­hi­nas­ta huo­li­mat­ta koh­ta­lai­sen tark­ka ja muu­toin kai­kin puo­lin hyvää kes­ki­ta­soa. Ää­ni­rai­ta on sel­keä, hil­li­tys­ti ti­la­va ja mu­sii­kinkäytöltään on­nis­tu­nut. Teks­ti­te­tyissä ekst­rois­sa ke­peä, mut­ta pu­he­lias oh­jaa­jan ja kä­si­kir­joit­ta­ja Ja­son Fi­lar­din kom­ment­ti­rai­ta, ma­king of (17 min.), Eu­ge­ne Le­vy Ra­pin kum­mi­setä -vi­deos­ket­si (3 min.), Queen La­ti­fa­hin mu­sa­vi­deo, pois­tet­tu­ja (8 min.) ja epäon­nis­tu­nei­ta koh­tauk­sia (4 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy