Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Full Frontal

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja ei oli­si voi­nut tehdä Ocean 11:n kal­tais­ta suur­tuo­tan­toa tietämättä, että saa he­ti perään yrittää myös ko­keel­li­sem­paa.

Oh­jaa­ja ei oli­si voi­nut tehdä Ocean 11:n kal­tais­ta suur­tuo­tan­toa tietämättä, että saa he­ti perään yrittää myös ko­keel­li­sem­paa. Al­kaa sho­kee­raa­van huo­nos­ti, mut­ta tar­koi­tuk­sel­li­ses­ti pa­ra­nee ko­ko ajan ede­tessään, kun kat­so­ja huo­maa, mikä elo­ku­vas­sa on tot­ta ja mikä lu­met­ta. Me­nee sii­hen kor­kea­ta­soi­seen sar­jaan, jos­sa elämän rea­lis­mia ku­va­taan me­ta­ta­sol­la elo­ku­va­teon kaut­ta — ikään kuin cock­tai­li­na, jon­ka Ro­bert Alt­man ja Da­vid Lynch se­koit­tai­si­vat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy