Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mean Girls - Special Collector’s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110148EAN: 6415015509709

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kes­kimääräistä tuo­reem­pi ja haus­kem­pi tei­ni­ko­me­dia tytöstä, jo­ka vuo­sien Af­ri­kas­sa sa­moi­lun ja ko­ti­kou­lu­tuk­sen jäl­keen liit­tyy mu­kaan USA:n raa­dol­li­seen high sc­hool -ar­keen.

Kes­kimääräistä tuo­reem­pi ja haus­kem­pi tei­ni­ko­me­dia tytöstä (Lind­say Lo­han), jo­ka vuo­sien Af­ri­kas­sa sa­moi­lun ja ko­ti­kou­lu­tuk­sen jäl­keen liit­tyy mu­kaan USA:n raa­dol­li­seen high sc­hool -ar­keen.
Toi­sin kuin val­tao­sa jo­ka­vuo­ti­sis­ta tei­ni­hu­pai­luis­ta, tämä jo­pa pe­rus­tuu muu­hun­kin kuin tir­kis­te­lyn­ha­luun, alapää­huu­mo­riin ja ra­han­hi­moon. Poh­jal­la on Ro­sa­lind Wi­se­ma­nin ei-fik­tii­vi­nen kä­si­kir­ja ”­Queen Bees and Wan­na­bes: Hel­ping Your Daugh­ter Sur­vi­ve Cli­ques, Gos­sip, Boyf­riends, and Ot­her Rea­li­ties of Ado­les­cen­ce”, jon­ka opit on elo­ku­va­muo­toon kääntä­nyt Sa­tur­day Night Li­ve –­taus­tai­nen, ja tässä­kin si­vu­roo­lis­sa opet­ta­ja­na nähtävä Ti­na Fey.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on korkeatasoinen, joskin kauttaaltaan voimakkaan kohinainen ja ajoittain hitusen pehmeä. Väritoisto on elävää ja kylläistä, miltei ylisaturoitumisen pisteeseen asti. Ääniraita on teknisesti moitteeton, mutta voisi olla sisällöllisesti iskevämpi. Kannessa väärä kesto ja typo käsikirjoittajan nimessä. Täyteen ahdetulla levyllä ekstroiina ohjaajan, käsikirjoittajan ja tuottaja Lorne Michaelsin rento ja informatiivinen kommenttiraita, dokumentteja (46 min.), poistettuja kohtauksia (7 min.), pieleen menneitä otoksia (6 min.), kolme tv-spottia (1 min.) ja traileri DD5.1-äänin. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy