Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hud – lännen kapinallinen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 65965EAN: 415015507835

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hud ei si­joi­tu van­haan Vil­liin Län­teen, vaan kat­ke­ra san­ka­ri aje­lee avo­mal­lin Ca­dil­la­cil­laan, rä­hi­see ka­pa­kois­sa ja raa­taa vas­ta­ha­koi­ses­ti ranc­hil­la.

Hud ei si­joi­tu van­haan Vil­liin Län­teen, vaan kat­ke­ra san­ka­ri (Paul New­man) aje­lee avo­mal­lin Ca­dil­la­cil­laan, rä­hi­see ka­pa­kois­sa ja raa­taa vas­ta­ha­koi­ses­ti ranc­hil­la. Yleis­maail­mal­li­set ai­heet, isä ja poi­ka sekä ka­ris­man kääntö­puo­li, yh­dis­tyvät sau­mat­to­mas­ti men­neen maail­man hii­pu­mi­seen ja mo­raa­li­siin vas­tak­kai­na­set­te­lui­hin suu- ja sork­ka­tau­din vai­vaa­mal­la ti­lal­la. Missä vii­pyy vas­taa­va, mo­der­ni, suo­ma­lai­nen maa­seu­tu­ku­vaus?
Hie­no mus­ta­val­ko­ku­va näyttää tar­kal­ta, ja luo sa­mal­la yh­tymä­koh­dan van­ha­na­jan wes­ter­nei­hin hie­man John For­din Mies jo­ka am­pui Li­ber­ty Va­lan­cen ta­paan. Ää­ni­rai­ta on mik­sat­tu 5.1:k­si hil­li­tys­ti. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy