Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The 1000 Eyes of Dr. Mabuse

Die 1000 Augen des Dr. Mabuse 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1960Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ImageKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Image) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­ritz Lang te­ki vii­mei­sen elo­ku­van­sa Sak­sas­sa ja pa­la­si van­han suur­ri­kol­li­sen­sa maail­maan.

F­ritz Lang te­ki vii­mei­sen elo­ku­van­sa Sak­sas­sa ja pa­la­si van­han suur­ri­kol­li­sen­sa maail­maan. Ei pa­ras sar­jas­sa, mut­ta hel­poim­min saa­ta­vis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa 8-sivuinen triviavihko, saksalainen ääniraita, uudet englanninkieliset käännökset, dubbaus englanniksi, kommenttiraita, stillkuvia, julisteita, trailereita Mabuse-sarjasta ja 35 min. dokumentti. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy