Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Musta sade

Black Rain 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Oh­jaa­ja Rid­ley Scot­tin vä­litöitä.

Oh­jaa­ja Rid­ley Scot­tin vä­litöitä. En­nen kaik­kea liian pitkä ku­vaus ame­rik­ka­lais­po­lii­seis­ta (Mic­hael Doug­las ja An­dy Gar­cia), jot­ka jou­tu­vat ti­heään lie­meen Osa­kas­sa. San­ka­ri suu­rin piir­tein selättää ko­ko Ya­ku­zan.
Elo­ku­van ni­mi ku­vaa Hi­ros­hi­man ato­mi­pom­min jäl­keistä kuu­maa sa­det­ta. Pää­hen­kilö on syyl­lis­ty­nyt omas­ta kuor­mas­ta syö­mi­seen, mikä kyt­kee mu­kaan syyl­li­syy­den tee­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva, mutta sentään 5.1-ääni. Kuva on suttuinen ja pehmeä. Aliasing-juovävälkyntää. Ei mitään ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Ridley Scott
Pääosissa: Michael Douglas
Tarina: Craig Bolotin Warren Lewis
Kuvaus: Jan de Bont
Musiikki: Hans Zimmer
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy