Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Snowman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083137779

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo Nes­bon dek­ka­riin poh­jau­tu­va ker­to­mus os­lo­lai­ses­ta je­pa­ris­ta, jo­ka kai­paa mur­haa sel­vi­tettäväk­seen nos­taak­seen it­sensä ylös ka­tuo­jas­ta.

Jo Nes­bon dek­ka­riin poh­jau­tu­va ker­to­mus os­lo­lai­ses­ta je­pa­ris­ta (Mic­hael Fass­ben­der), jo­ka kai­paa mur­haa sel­vi­tettäväk­seen nos­taak­seen it­sensä ylös ka­tuo­jas­ta. Pian näitä löy­tyy­kin kuin liu­ku­hih­nal­ta ”­lu­miu­kon” ta­va­ra­merk­kaa­ma­na.
Kieh­to­van kylmä­kis­koi­nen elo­ku­va ei suo­ra­nai­ses­ti kou­ku­ta, mut­ta ve­toaa suo­ra­vii­vai­sen omin­ta­kei­se­na ja sa­mal­la luon­not­to­mas­ti pouk­koi­le­va­na dek­ka­ri­na. Mai­nio näyt­te­lijä­kaar­ti saa mel­kein unoh­ta­maan ko­ko ker­to­muk­sen kei­no­te­koi­suu­den ja sen epäus­kot­ta­vuu­den mikä tu­lee li­ki kaik­kien os­lo­lais­ten pu­hues­sa eng­lan­tia nor­jan si­jaan. Miljöö on ko­mean kolk­ko ja tar­koi­tuk­sel­li­nen se­koi­tus lun­ta, klii­ni­syyttä ja pirs­kah­te­le­vaa hul­luut­ta. Ko­mea, mut­ta poh­jim­mil­taan pöhkö ja kli­sei­nen pe­rus­dek­ka­ri ti­pah­taa aut­ta­mat­ta B-laa­riin.

Kuva & ääni

Komean terävä kuva on lämpimilläänkin sävytetty muutaman asteen verran pakkasen puolelle. Kuva onnistuu luomaan pahaenteisen kylmäävän tunnelman, jossa lumi korvaa pääosin veren, mutta selkäpii supistuu sitäkin tehokkaammin. Äänraita soittaa geneerisiä nuotteja osaavasti.

Ekstrat

Ekstroissa koosteet hahmoista (8 min.), Nesbon ja kumppaneiden ajatuksia hahmosta (4 min.), tappajasta (4 min.), kuvauspaikoista (7 min.) ja stunteista (2 min.). (IJ)
01/03/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy