Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Likakasvoiset enkelit

Angels with Dirty Faces 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1938Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 22460EAN: 321944669010

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

K­las­si­nen gangs­te­rie­lo­ku­va ker­too sa­mas­ta slum­mis­ta pon­nis­ta­neis­ta ka­ve­reis­ta, jot­ka va­lit­si­vat päin­vas­tai­set suun­nat.

K­las­si­nen gangs­te­rie­lo­ku­va ker­too sa­mas­ta slum­mis­ta pon­nis­ta­neis­ta ka­ve­reis­ta, jot­ka va­lit­si­vat päin­vas­tai­set suun­nat. Toi­ses­ta tu­li gangs­te­ri (Ja­mes Cag­ney), toi­ses­ta pap­pi (Pat O’B­rien). Uran­sa al­ku­tai­pa­leel­la ole­va, ret­kun la­ki­mie­hen roo­lin vetävä Humph­rey Bo­gart on vas­ta kol­man­te­na al­ku­teks­teissä. Lop­pu­koh­taus on mie­leen­pai­nu­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja roskainen kuva, silti aivan katsottava. Selkeähkö monoraita. Ekstroissa 23 min. dokumentti, Dana Polanin kommenttiraita, Leonard Maltinin intro, traileri, uutisfilmi, värillinen lyhytelokuva Out Where the Stars Begin ja Puten sekä Repen lyhytanimaatio. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy