Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kapteeni Corellin mandoliini

Captain Corelli's Mandolin 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Myyn­ti­me­nes­tyk­sek­si ih­meen hil­lit­ty ta­ri­na.

Myyn­ti­me­nes­tyk­sek­si ih­meen hil­lit­ty ta­ri­na. Ker­too ita­lia­lai­sis­ta mie­hittä­jistä pie­nellä kreik­ka­lai­sel­la saa­rel­la.
Hie­man ou­dol­la ta­val­la tämän ro­mant­ti­sen elo­ku­van pa­ras puo­li on se, että ro­man­tii­kan toi­min­ta­ku­vas­to on jä­tet­ty hy­vin mi­ni­miin. Myös sak­sa­lai­sis­ta so­ti­lais­ta löy­tyy ste­reo­ty­piat ohit­ta­via hah­mo­ja. Tun­tei­den ke­hit­te­ly on kui­ten­kin ajoit­tain kar­keakä­ti­sessä oh­jauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Vaakatasoiset kuvan yksityiskohdat, esimerkiksi portaat, eivät pysy aivan koko ajan kurissa. Ekstroissa traileri, faktaruutuja ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy