Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Afrikan salaisuudet

Secondhand Lions 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 110711EAN: 438044015157

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mae jättää poi­kan­sa Wal­te­rin maa­seu­dul­le iso­se­tien luo kesä­hoi­toon.

Mae (Ky­ra Sed­gwick) jättää poi­kan­sa Wal­te­rin (Ha­ley Joel Os­ment) maa­seu­dul­le iso­se­tien luo kesä­hoi­toon. Hub ja Garth (Ro­bert Du­vall ja Mic­hael Cai­ne) eivät ole ihan ta­va­no­mai­sim­pia maa­lais­se­tiä. Mae an­taa po­jal­leen tehtäväk­si ot­taa selvää van­ho­jen­her­ro­jen pal­jon­pu­hu­tun sa­lai­sen omai­suuskätkön si­jain­nis­ta. Wal­ter on kui­ten­kin kiin­nos­tu­neem­pi se­tien ta­ri­nois­ta men­neiltä ajoil­ta. Las­te­ne­lo­ku­vien mal­lia nou­dat­taen Hub ja Garth eivät al­kuun ole lain­kaan ilah­tu­nei­ta nuo­ren Wal­te­rin ute­liai­suu­des­ta, mut­ta vä­lit läm­pe­nevät ajan ku­lues­sa ja yh­teis­ten int­res­sien löy­tyessä. Hel­lyttä­vien su­ku­pol­vien vä­lis­ten kes­kus­te­lu­jen lisäk­si Af­ri­kan sa­lai­suu­det ku­vaa lop­puo­pe­tus­ta myö­ten vä­keväs­ti van­hus­ten vah­vaa elämän­ha­lua. ”­Ke­ho saat­taa van­he­ta, mut­ta mie­li säi­lyy nuo­re­na.” Vah­va sa­no­ma ta­ker­tuu myös kat­so­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Väritys on mahtava. Ison rahan voima näkyy realistisena toistona, myös terävyys häikäisee. Ainoa miinus on, että joidenkin kohtausten mauttomia studiokulisseja ei onnistuta rahallakaan peittelemään. DD5.1 soi laajalla, myös musiikin osalta. Takakaiutintoisto on kirkas. Ei ekstroja. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy