Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

21 grammaa

21 grams 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108108EAN: 5706550024293

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­man tur­hia yli­lyön­tejä 21 gram­maa vä­littää lä­himmäi­sen kuo­le­man kat­so­jan tus­kal­li­sek­si ko­ke­muk­sek­si.

Il­man tur­hia yli­lyön­tejä 21 gram­maa vä­littää lä­himmäi­sen kuo­le­man kat­so­jan tus­kal­li­sek­si ko­ke­muk­sek­si.
E­lo­ku­van ni­mi tu­lee sel­vittämättömästä to­sia­sias­ta, jon­ka mu­kaan kuol­lut ih­mi­nen on 21 gram­maa ke­vyem­pi kuin juu­ri en­nen kuo­le­maa. Sie­lun pai­no on ke­vyt, mut­ta tus­ka ja syyl­li­syys pai­na­vat pal­jon.
Juo­ni ku­do­taan sydän­po­ti­laan (Sean Penn), pa­ran­nuk­sen teh­neen us­kon­vel­jen (Be­ni­cio del To­ro) ja les­ken (Nao­mi Watts) koh­ta­loi­den lo­maan. Ikävä kyllä oh­jaa­ja luot­taa sir­pa­lei­seen ker­ron­taan, vaik­ka suu­rin osa kat­so­jis­ta kylläs­tyi mo­ko­maan ven­koi­luun jo vuo­sia sit­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Käyttää herkkää filmiä dokumentinomaista rakeisuutta tavoitellakseen. Laadukas, aika hillitty ääniraita. Ekstroissa 19 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy