Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Onnen varjot

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6420201157299

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­den avio­pa­rin lap­sen­te­ko-on­gel­mat ku­va­taan An­na-­Lee­na Härkö­sen kir­joit­ta­mak­si elo­ku­vak­si ih­meen rea­lis­ti­ses­ti.

Kah­den avio­pa­rin lap­sen­te­ko-on­gel­mat ku­va­taan An­na-Lee­na Härkö­sen kir­joit­ta­mak­si elo­ku­vak­si ih­meen rea­lis­ti­ses­ti. Neu­root­tis­ten nais­ten ku­vauk­se­na tämä on kui­ten­kin tur­han ste­reo­tyyp­pi­nen. Lap­si on tär­kein, mut­ta hie­man vai­kea tähän on sa­mas­tua oli kat­so­jal­la lap­sia tai ei. Angs­tia riittää, mut­ta vähän em­pa­tiaa. Epäon­nis­tu­nut tun­nel­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hienoisen rakeiselta. Selkeä ääniraita. Ekstroissa 25 min. dokumentti, kaksi musiikkivideota ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy