Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kerran sotureita

Once Were Warriors 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
Anamorfinen 1.66*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FutureFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si­see­lan­ti­lais­ten mao­rijäl­keläis­ten elämää ku­vaa­va elo­ku­va oli yk­si 1990-­lu­vun mie­leen­pai­nu­vim­mis­ta.

Uu­si­see­lan­ti­lais­ten mao­rijäl­keläis­ten elämää ku­vaa­va elo­ku­va oli yk­si 1990-lu­vun mie­leen­pai­nu­vim­mis­ta. Ame­rik­ka­lais­ten gangs­ta­nuor­ten tou­hut tun­tui­vat tämän rin­nal­la pul­lamössöi­lyltä. Täyttä elämää iloi­neen ja su­rui­neen on har­voin ku­vat­tu yhtä kos­ket­ta­vas­ti.
Uu­den-See­lan­nin mal­li oli tähän ai­kaan kaik­kien ta­lous­li­be­ra­lis­tien huu­lil­la, jo­ten ajoi­tus toi­mi. Lit­ran pul­lo­ja Red Lion -o­lut­ta ei unoh­da hel­pos­ti. Oh­jaa­ja Ta­ma­ho­ri ja bru­taa­li näyt­te­lijä Te­mue­ra Mor­ri­son eivät pys­ty­neet kos­kaan yhtä vah­voi­hin esi­tyk­siin maan­sa ul­ko­puo­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikävä kyllä joltisenkin laadukas kuva ei ole anamorfinen. Hieman aliasing-välkyntää. Nykyaikainen ääniraita sentään, subwoofer mörisee alarekisterissä. Ekstroihin on tallennettu biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy