Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Indiana Jones and the Temple of Doom

Indiana Jones ja tuomion temppeli 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

In­dia­na Jo­nes ja tuo­mion temp­pe­li jää tie­ten­kin is­kevän en­sio­san var­jok­si, mut­ta tar­joaa edel­leen hyvää viih­dettä ja jän­nittävää toi­min­taa.

In­dia­na Jo­nes ja tuo­mion temp­pe­li jää tie­ten­kin is­kevän en­sio­san var­jok­si, mut­ta tar­joaa edel­leen hyvää viih­dettä ja jän­nittävää toi­min­taa. Vuo­den 1935 kau­koidässä al­ka­va ta­ri­na ker­too ta­pah­tu­mis­ta en­nen en­simmäi­sen osan seik­kai­lu­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää tarkalta. Varsinkin värit hehkuvat toisin kuin suuremmassa osassa saman ajan toimintaelokuvia. Laadukas ja tilan tuntua tarjoava ääniraita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy