Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lämäri 2 - toinen erä

Slap Shot 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hei­veröi­nen jat­ko-o­sa yrittää nau­rat­taa tu­si­nas­ket­seillä, jois­ta eten­kin viag­ra­vit­si on ku­vaa­van ma­sen­ta­va.

Hei­veröi­nen jat­ko-o­sa yrittää nau­rat­taa tu­si­nas­ket­seillä, jois­ta eten­kin viag­ra­vit­si on ku­vaa­van ma­sen­ta­va.
Kiek­koi­lu­koh­tauk­set al­ka­vat no­peas­ti tois­taa it­seään, vaik­ka oh­jaa­ja on­kin eri­kois­tu­nut lätkä­lef­foi­hin.
Han­so­nei­ta lu­kuun ot­ta­mat­ta jätkät ovat nuo­ren­tu­neet, mut­ta ryhmä­dy­na­miik­ka on pitkäl­ti aiem­man lai­mea toi­sin­to. Etenkään Step­hen Bal­dwi­nistä ei ole millään muo­toa New­ma­nin seu­raa­jak­si.
Toi­sin kuin esi­ku­vas­saan, tässä tun­tee­ton ra­has­ta­mi­nen ei ole vain osa elo­ku­van ta­ri­naa, vaan tun­tuu lei­maa­van ko­ko pro­jek­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä televisiomainen kuva ja suhteessa elävämpi, teknisesti toimiva ääniraita. Suomennos ei ole virheetön. Perusdokumentti (14 min.), Hansoneiden haastattelu (3 min.) ja traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Stephen Boyum
Pääosissa: Stephen Baldwin
Tarina: Broderick Miller Nancy Dowd
Kuvaus: Joel Ransom
Musiikki: John Frizzell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy