Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nothing But the Truth

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 216925EAN: 5708758673938

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­lit­tii­set tril­le­rit eivät pää­se esil­le ny­kypäivän tren­di­kar­tas­sa, jo­ten on sitä­kin mie­lui­sam­paa al­kaa seu­ra­ta Ka­te Bec­kin­sa­len täh­dittämää ta­ri­naa ku­vit­teel­li­ses­sa, bush­mai­ses­sa Yh­dys­val­lois­sa.

Po­lit­tii­set tril­le­rit eivät pää­se esil­le ny­kypäivän tren­di­kar­tas­sa, jo­ten on sitä­kin mie­lui­sam­paa al­kaa seu­ra­ta Ka­te Bec­kin­sa­len täh­dittämää ta­ri­naa ku­vit­teel­li­ses­sa, bush­mai­ses­sa Yh­dys­val­lois­sa. Pre­si­dent­ti on am­mut­tu, ja nais­puo­li­nen CIA-a­gent­ti (Ve­ra Far­mi­ga) te­kee Ve­ne­zue­las­ta ra­por­tin, jon­ka mu­kaan val­tiol­la ei ole ta­pauk­sen kans­sa mitään te­ke­mistä. USA hyökkää ra­por­tis­ta huo­li­mat­ta Ve­ne­zue­laan.
Kun toi­mit­ta­ja pal­jas­taa asian taus­tan ja sa­mal­la agen­tin hen­kilöl­li­syy­den, al­kaa yh­teis­kun­nan pai­nos­tus. Sa­nan­va­paus ja läh­de­suo­ja saa­vat kylmää kyy­tiä.
E­lo­ku­va tar­joaa ai­ka­moi­sen yllättävän lop­pukään­teen. On ma­kua­sia, pitääkö sitä sit­ten osu­va­na saa­ti us­kot­ta­va­na lo­pe­tuk­se­na. Mut­ta ai­na­kin se on eri­lai­nen kuin, mi­hin on to­tut­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
11/02/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy