Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sniper

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.81*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vi­deo­viih­tee­seen hyy­ty­nyt Tom Be­ren­ger vetää as­tet­ta tiu­kem­man roo­lin ar­mei­jan sa­la-am­pu­ja­na, jo­ka har­ven­taa an­tia­me­rik­ka­lais­ten ri­vejä Pa­na­man vii­da­kois­sa.

Vi­deo­viih­tee­seen hyy­ty­nyt Tom Be­ren­ger vetää as­tet­ta tiu­kem­man roo­lin ar­mei­jan sa­la-am­pu­ja­na, jo­ka har­ven­taa an­tia­me­rik­ka­lais­ten ri­vejä Pa­na­man vii­da­kois­sa. Kiil­to­ku­va­po­ju Bil­ly Za­ne yrittää py­syä perässä. On­nis­tu­neen vähäe­lei­nen toi­min­tat­ril­le­ri, jon­ka juo­ni on ke­vyttä kes­to­kau­raa mut­ta toi­min­ta su­la­vaa ja räis­kintä jär­jen ra­jois­sa.
Ku­va on toi­si­naan hie­man tum­ma tark­kuu­den kus­tan­nuk­sel­la, mut­ta pääo­sin var­sin hyvä. Vaa­ti­ma­ton ää­ni­rai­ta on dia­lo­gil­taan sel­keä ja te­hos­teil­taan mu­kiin­me­nevä. Pa­ri käännös­vir­hettä. Fak­tat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy