Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Taivaan pilarit

The Pillars of the Earth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 456 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 246716EAN: 5706139670088

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Ian McShane on piispa Waleranina hankasti vallan kahvassa kiinni
Ian McShane on piispa Waleranina hankasti vallan kahvassa kiinni
Scottin veljesten rahoittama maailma on näyttävää katsottavaa, vaikka miljööllä ei suoranaisesti brassaillakaan
Scottin veljesten rahoittama maailma on näyttävää katsottavaa, vaikka miljööllä ei suoranaisesti brassaillakaan

Elokuva

Ken Fol­let­tin kir­jaan pe­rus­tu­va his­to­rial­li­nen draa­ma seu­raa pie­nen eng­lan­ti­lai­sen kau­pun­gin väen pon­nis­te­lui­ta oman kirk­kon­sa ra­ken­ta­mi­sen pa­ris­sa.

Ken Fol­let­tin kir­jaan pe­rus­tu­va his­to­rial­li­nen draa­ma seu­raa pie­nen eng­lan­ti­lai­sen kau­pun­gin väen pon­nis­te­lui­ta oman kirk­kon­sa ra­ken­ta­mi­sen pa­ris­sa. Kes­kia­jan Eng­lan­ti kep­lot­te­le­vi­ne lor­dei­neen ja kir­kon­mie­hi­neen on mitä oi­val­li­sin näyttämö koet­te­le­muk­sia uh­maa­val­le ker­to­muk­sel­le, eikä ta­ri­nan kään­teistä puu­tu vä­riä.
Rak­kau­den ja ja­lo­jen ta­voit­tei­den vas­ta­pai­no­na on ai­mo an­nos vää­ryyttä ja ra­ja­ton­ta oman edun ta­voit­te­lua — ai­van ku­ten hyvään, juo­nek­kaa­seen po­liit­ti­seen jännä­riin kuu­luu­kin. Vel­jes­ten Rid­ley Scott ja To­ny Scott tuot­ta­ma mi­ni­sar­ja on yhtä näyttävä miljööltään kuin draa­mal­taan ve­toa­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Ensiluokkainen kuva ja ääni ovat molemmat kunniaksi tv-tuotannolle. Ekstroissa making of -kooste. Kahdella levyllä oleva sarja on pakattua erikoiseen ja samalla hieman epäkätevään pahvikoteloon. (IJ)
31/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy