Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viidakkokirja 2

Jungle Book 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 69 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.66
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 105645EAN: 7393834325702

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­teks­teissä esi­tetään var­joa­ni­maa­tio­na en­simmäi­sen ta­ri­nan ta­pah­tu­mat it­se asias­sa mu­ka­val­la ta­val­la.

Al­ku­teks­teissä esi­tetään var­joa­ni­maa­tio­na en­simmäi­sen ta­ri­nan ta­pah­tu­mat it­se asias­sa mu­ka­val­la ta­val­la. Kip­lin­gin In­tian vii­da­koi­den ro­mant­ti­nen viehä­tys on ai­ka ta­val­la ka­teis­sa. Dis­ney-k­las­si­kon jat­ko-o­sak­si tämä ei sil­ti ole ai­van hei­koim­pia. Mowg­lia ikävöivä Ba­loo on edel­leen haus­ka kar­hu. Pää­tyi Suo­mes­sa teat­te­ri­le­vi­tyk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Varsinkin ääniraita tarjoaa hyvää syvyysvaikutelmaa. Ekstroihin on tallennettu 11 min. dokumentti, peli, ensimmäisen osan 3 min. synopsis, lauluja, laula mukana, kaksi musiikkivideota ja 9 min. poistettuja kohtauksia. Väärä aika takakannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy