Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dog Soldiers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­to­jen vuo­sien ajan mie­hi­tet­ty­jen kelt­tien sym­bo­lis­ta elämää.

Sa­to­jen vuo­sien ajan mie­hi­tet­ty­jen kelt­tien sym­bo­lis­ta elämää. Wa­les, Skot­lan­ti saa­ti Ir­lan­ti eivät ole kos­kaan ol­leet ko­to­naan eng­lan­ti­lai­ses­sa hal­lin­nos­sa. Ih­mis­su­sien hyökkäyk­sissä voi nähdä his­to­rial­li­sia ja al­le­go­ria­mai­sia tul­kin­to­ja tai sit­ten kat­so­ja voi ar­vioi­da it­se, ot­taa­ko tämän vain yh­tenä epi­so­di­na ih­mis­su­si-gen­ressä. Ai­ka ra­jua ty­ki­tystä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei aivan tarkimpia, mutta neljän tähden kuva. Laadukkaat ääniraidat. Ekstroihin on tallennettu 19 min. dokumentti, 7 min. poistettuja kohtauksia, biografiat ja kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy