Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

How to Deal

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107292EAN: 5706550024071

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Pitkä­piimäi­nen tei­niangs­ti­ro­mans­si, jos­sa Man­dy Moo­rea vie­roi­te­taan skep­ti­syy­destään vas­tak­kais­ta su­ku­pol­vea koh­taan, vaik­ka va­roit­ta­via esi­merk­kejä on kaik­kial­la ympä­rillä.

Pitkä­piimäi­nen tei­niangs­ti­ro­mans­si, jos­sa Man­dy Moo­rea vie­roi­te­taan skep­ti­syy­destään vas­tak­kais­ta su­ku­pol­vea koh­taan, vaik­ka va­roit­ta­via esi­merk­kejä on kaik­kial­la ympä­rillä. Man­dy Moo­re voi hy­vin­kin ol­la seu­raa­va Sand­ra Bul­lock, mut­ta muu­toin tämän draa­man ke­hu­mi­nen on vai­keaa.
Tek­ni­seltä ta­sol­taan hyvää kes­ki­kas­tia. Ku­va on miel­lyttävän on­gel­ma­ton, mut­ta vail­la kirk­kain­ta terää. Ää­ni­rai­ta on sel­keä, jos­kin eten­kin ta­ka­sek­to­rin osal­ta ti­la­ku­val­taan ra­joit­tu­nut. Ekst­rois­sa elo­ku­vaa pa­rem­pi trai­le­ri (LBX/D­D2.0), vaa­ti­ma­ton­ta B-ke­laa (16 min.) ja haas­tat­te­lupät­kiä (8 min.) (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy