Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

(John Carpenter’s) Halloween

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
2.32/1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, THX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kengän­nau­ha­bud­je­til­la teh­ty, par­hai­ten tuot­ta­nut in­die-e­lo­ku­va sai ar­voi­se­na koh­te­lun.

Kengän­nau­ha­bud­je­til­la teh­ty, par­hai­ten tuot­ta­nut in­die-e­lo­ku­va sai ar­voi­se­na koh­te­lun. Pal­jon pa­rem­pi kuin esi­mer­kik­si Fu­tu­re Fil­min Suo­men ver­sio. Ku­va on var­sin­kin pi­meissä koh­tauk­sis­sa erittäin tark­ka. Print­ti­ros­kat jäivät pois, kun käytössä oli al­ku­peräis­ne­ga­tii­vi. Pientä epä­va­kaut­ta jäi au­to­ri­soin­nis­sa, mut­ta hy­vin vähän. Mu­ka­na on myös pan&s­can-ver­sio, jo­ka leik­kaa ty­lys­ti reu­noil­ta. Uu­si 5.1 luo uut­ta eloa ver­rat­tu­na DS-ver­sioon. Mu­ka­na on oi­keaop­pi­ses­ti myös al­ku­peräi­nen mo­no­rai­ta, jo­ka kestää ko­vaa­kin soit­toa. Ver­taa kaik­kia toi­siin­sa esi­mer­kik­si kol­man­nen koh­tauk­sen uko­nil­mas­sa. Car­pen­te­rin kol­mes­sa päivässä kyhäämä mu­siik­ki saa pot­kua 5.1:ltä. Ekst­rat kruu­naa 27 min do­ku­ment­ti, jos­sa Car­pen­ter ja kä­si­kir­joi­tu­sa­pu­ri Deb­ra Hill pal­jas­ta­vat, että Touch of Evil ja Chi­na­town vai­kut­ti­vat tun­nel­mal­taan te­ko­vai­hees­sa. Trai­le­ri, tv-mai­nok­sia, ra­dio­mai­nok­sia, biog­ra­fiat, still­gal­le­ria ja tuo­tan­to­va­lo­ku­via. Muut luon­neh­din­nat, kts. R2 (Suo­mi).
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy