Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Romeo Must Die

Romeon on kuoltava 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Toi­mii täy­sin Jet Lin va­ras­sa.

Toi­mii täy­sin Jet Lin va­ras­sa. Elo­ku­va kär­sii kum­mas­ta hen­gen vähäi­syy­destä, jos ak­ro­baat­tim­me ei sat­tu­mal­ta näy koh­tauk­ses­sa.
Jäl­leen ker­ran HK-mies jou­tuu mat­kaa­maan val­toi­hin, kun su­ku­lai­nen on ol­lut pu­las­sa. Mu­ka­na on tut­tua idän me­lod­raa­maa. Mat­rix-tuot­ta­ja Joel Sil­ve­rin tuot­ta­ma elo­ku­va tar­joaa kui­ten­kin muu­ta­mia uu­sia piir­teitä, jot­ka pi­ristävät. Mu­ka­na on huu­mo­ria­kin, eivätkä kaik­ki hen­kilö­hah­mot ole ai­van mus­ta­val­koi­sia. Var­sin­kin tu­ke­va apu­ri Mau­ri­ce on hyvä osas­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa ja äänessä ei liioin ole valittamista. 15 min dokumentti ja 12 pienoisdokumenttia. Kaksi traileria ja kolme musiikkivideota. Biografiat. DVD-ROM-osiossa kotisivut, näytetrailerit, web-tapahtumat ja chatti. Myös interaktiivinen taistelukisa. Saksalaiset valikot! (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy