Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Legacy Alien – 20th Anniversary Edition (R1)

[Alien Legacy] Alien – 20th Anniversary Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 2.25
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, THX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­lien Le­ga­cy on DVD-­bo­xien hel­mi, jo­ka on sit­tem­min jul­kais­tu en­sik­si brit­tiläi­senä R2-­ver­sio­na suo­ma­lai­sil­la teks­ti­tyk­sillä ja sen jäl­keen ai­toi­na Suo­mi-­le­vyinä.

A­lien Le­ga­cy on DVD-bo­xien hel­mi, jo­ka on sit­tem­min jul­kais­tu en­sik­si brit­tiläi­senä R2-ver­sio­na suo­ma­lai­sil­la teks­ti­tyk­sillä ja sen jäl­keen ai­toi­na Suo­mi-le­vyinä. Jen­keissä ku­lut­ta­ja jäi hel­pos­ti il­man ylimääräistä do­ku­ment­ti­le­vyä, kos­ka se pi­ti erik­seen ti­la­ta tie­tyn määräa­jan ku­lues­sa. Eu­roo­pan bok­seis­sa do­ku­ment­ti­le­vy kul­ki jo laa­ti­kon mu­ka­na. Kaik­ki laa­ti­kon le­vyt ovat saa­neet THX-ser­ti­fi­kaa­tin. Hur­jat ekst­rat. Oh­jaa­jan au­dio­rai­ta, pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, tai­de- ja still­gal­le­ria, al­ku­peräi­set sto­ry­boar­dit, puh­das mu­siik­ki­rai­ta, vaih­toeh­toi­nen mu­siik­ki­rai­ta ja trai­le­rit. DVD-ROM-o­sios­sa näytönsäästäjä ja web­bi­lin­kit. 8 si­vun tri­via­vih­ko. Muut luon­neh­din­nat, kts R2 (Suo­mi).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy