Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Attraction - pakkomielle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hio­ma­ton tril­le­ri ra­dion ih­mis­suh­de­neu­vo­jas­ta, jol­le en­ti­sestä tyttöystävästä on tul­lut pa­hem­man luo­kan pak­ko­miel­le.

Hio­ma­ton tril­le­ri ra­dion ih­mis­suh­de­neu­vo­jas­ta, jol­le en­ti­sestä tyttöystävästä on tul­lut pa­hem­man luo­kan pak­ko­miel­le. Oh­jaa­ja­na aloit­te­le­van De Gra­zie­rin ta­ri­na on ilah­dut­ta­van oma­peräi­nen ja riittävän kie­rou­tu­nut ol­lak­seen en­nal­ta-ar­vaa­ma­ton. Mo­no­lo­gi­mai­set in­ser­tit tuo­vat do­ku­men­taa­ris­ta otet­ta ja rik­ko­vat il­mei­sen tar­koi­tuk­sel­li­ses­ti ker­ron­nan ryt­miä.
Peh­meähkö ja ra­kei­nen ku­va. Pääsääntöi­ses­ti rau­hal­li­nen, dia­lo­gi­pi­toi­nen ää­ni­rai­ta, jo­ka kui­ten­kin useam­paan ot­tee­seen räjähtää kor­vil­le. Räjäh­dy­sal­tis ää­ni­rai­ta ko­ros­taa tie­ten­kin hah­mo­jen hen­ki­maail­man ai­lah­te­lui­ta, mut­ta kai­pai­si sil­ti hie­nosäätöä. Täys­ve­ri­set ekst­rat: haas­tat­te­lui­ta (10 min.), mu­siik­ki­vi­deo, trai­le­ri, fak­tat sekä oh­jaa­jan, leik­kaa­jan ja ku­vaus­suun­nit­te­li­jan kom­ment­ti­rai­ta. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy