Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unelmien sielunmessu

Requiem for a Dream 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­meis­ta on elo­ku­vis­sa ker­rot­tu kaik­ki eikä mitään.

Huu­meis­ta on elo­ku­vis­sa ker­rot­tu kaik­ki eikä mitään. Sie­lun­mes­su ei saar­naa, mut­ta kat­so tämä en­nen en­simmäistäkään spii­di-vii­vaa.
Hu­bert Sel­by Jr.:n (Last Exit to Brook­lyn) ro­maa­niin pe­rus­tu­va elo­ku­va näyttää kou­riin­tun­tu­vas­ti, kuin­ka huu­meet, ta­val­la tai toi­sel­la, ovat osa kaik­kien ih­mis­ten elämää. Pak­ko­miel­tei­den ni­met vain vaih­te­le­vat. Rin­nas­taa osu­vas­ti ruoan huu­mei­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Näppärää visuaalista leikittelyä, nopeutuksia ja muuta kikkailua. Tarkoituksella hieman tuhruinen kuva. Kannessa väärä NTSC-aika. Ekstroissa biografiat, 35 min. dokumentti, 9 poistettua kohtausta, kaksi mainosta, kommenttiraita elokuvalle ja poistetuille kohtauksille, 20 min. dokumentti ja 6 min. kohtauksen anatomiaa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy