Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Cell - Director's Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

MTV- ja mai­nos­maail­mas­ta Hol­lywoo­diin hou­ku­tel­lut oh­jaa­jat osaa­vat tar­jo­ta silmän­ruo­kaa, mut­ta oma­peräi­syys jää usein vi­suaa­li­suu­teen.

MTV- ja mai­nos­maail­mas­ta Hol­lywoo­diin hou­ku­tel­lut oh­jaa­jat osaa­vat tar­jo­ta silmän­ruo­kaa, mut­ta oma­peräi­syys jää usein vi­suaa­li­suu­teen.
E­lo­ku­va lai­naa hä­peämättömäs­ti Uh­ri­lam­pai­ta, Seit­semää, Hen­ry Lee Lu­cas­ta, 13. ker­ros­ta, Ray Brad­bu­ryn Sound of Thun­der -no­vel­lia ja yleensä­kin kaik­kia vir­tuaa­li­to­del­li­suu­se­lo­ku­via.
On sil­ti eh­dot­to­mas­ti kat­so­mi­sen ja kuu­le­mi­sen väär­ti: tek­niik­ka osa­taan su­ve­ree­nis­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Levynäkin hyvä: kommenttiraita, erillinen soundtrack, kahdeksan poistettua kohtausta ohjaajan kommenteilla, featurette, tehosteet eri kulmista, trailerit, interaktiivinen psyyketesti ja mielenkiintoinen tietopaketti aivojen toiminnasta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy