Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Narnia 2 - Prinssi Kaspian ja Kaspianin matka maailman ääriin

Chronicles of Narnia - Prince Caspian and the Voyage of the Dawn Treader 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 169 minuuttia
Julkaisija: PanVisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (PanVision) ellei toisin mainita.

Elokuva

C.S. Lewi­sin Nar­nia-­sar­ja suo­men­net­tiin perä­ti 10 vuot­ta en­nen Tol­kie­nin luo­muk­sia.

C.S. Lewi­sin Nar­nia-sar­ja suo­men­net­tiin perä­ti 10 vuot­ta en­nen Tol­kie­nin luo­muk­sia. Epä­rei­lua, mut­ta jo­kai­sen fan­ta­sian ja scien­ce fic­tio­nin keräi­lijän ko­koel­miin kuu­luu it­se oi­keu­te­tus­ti ko­ko Nar­nia-kir­ja­sar­ja, mut­ta myös tun­ti­kau­sien mu­ka­vaa seu­rat­ta­vaa sisältävä DVD-t­ri­lo­gia.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättävän tarkka kuva näinkin vanhalle tv-tuotannolle. Selkeä ääniraita. Levylle ei ole tallennettu muita ekstroja kuin kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy