Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

6. päivä - The 6th Day

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 101956EAN: 6420201098424

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­mi­sen tap­po ei mer­kit­se mitään, kos­ka hä­net voi­daan kloo­na­ta uu­des­taan 200 000 eu­rol­la kah­des­sa tun­nis­sa.

Ih­mi­sen tap­po ei mer­kit­se mitään, kos­ka hä­net voi­daan kloo­na­ta uu­des­taan 200 000 eu­rol­la kah­des­sa tun­nis­sa.
Kak­si Ars­kaa yh­den hin­nal­la. Sc­hwar­ze­neg­ge­rin roo­li­ni­mi on an­net­tu Adam Gib­son, Aa­ta­min ja kuu­lun cy­borg-kir­jai­li­jan mu­kaan. AS pys­tyi yhä as­tu­maan isoik­si käy­nei­siin ac­tion­saap­pai­siin­sa.
E­lo­ku­va ker­too ha­vain­nol­li­ses­ti kaik­ki ek­sis­ten­tia­lis­ti­set ky­sy­myk­set, joi­ta kloo­naus tuo eteem­me. Al­ku jenk­ki­fu­ti­sot­te­lus­sa on kuin 1960-lu­vun Carl Bark­sin ank­ka­sar­jas­ta, jos­sa voit­ta­ja­he­vo­nen osoit­tau­tui ro­bo­tik­si.
Oh­jaa­jan 007-tyy­li ikävä kyllä tun­ki to­teu­tuk­seen, mikä an­toi hy­vin niu­kas­ti neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva (Super 35, 2.39:1 teatterissa) on parhaimmillaan erinomainen. Hienoa rakeisuutta näkyy. Resoluutioltaan PAL-kuva on selvästi parempi kuin NTSC. Ääniraita on huipputasoa. Laseraseet räiskähtelevät ja suihkuhekot ujeltavat. Surround-erittely kuulostaa upealta ja LFE mörisee lupaavasti. Ekstroja poikkeuksellisesti enemmän kuin R1-versiossa: 15 min Future is Coming -dokumentti, yhteensä 43 min. pikkudokumentteja, kolmen storyboard-kohtauksen vertailua valmiiseen jälkeen ja kaksi kohtausta animoituna (storyboard tehtynä tietokoneella). Loput ovat samat kuin R1:ssä: biografiat, traileri ja RePet-yhtiön "mainoksia". (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy