Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Orca – tappajavalas

Orca, the Killer Whale 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 86433EAN: 5050582613575

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tap­pa­ja­hain suo­sion sii­vittämä tap­pa­ja­va­las-­ta­ri­na ker­too ka­las­ta­jas­ta, jo­ta iso nisäkäs al­kaa jah­da­ta.

Tap­pa­ja­hain suo­sion sii­vittämä tap­pa­ja­va­las-ta­ri­na ker­too ka­las­ta­jas­ta, jo­ta iso nisäkäs al­kaa jah­da­ta. Jän­ni­tyk­sen ja toi­min­nan lisäk­si kat­so­jal­le ker­ro­taan jon­kin ver­ran va­lai­siin liit­ty­vistä mys­tee­reistä.
Ei yllä esi­ku­van­sa rin­nal­le, mut­ta hyvä kas­ti aut­taa (Ric­hard Har­ris, Char­lot­te Ramp­ling, Will Samp­son). Huo­maa pyö­reä­pos­ki­nen Bo De­rek var­hai­ses­sa si­vu­roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää paljon odotuksia tarkemmalta, mutta trikkikuvat erottuvat liian selvästi. Ääniraita on perin ontto. Ennio Morriconen musiikki on turhan romanttista ja sopisi paremmin länkkäriin. Ekstroissa traileri. Julkaisu on tyylikkäämpää kansitaidetta lukuun ottamatta identtinen aiemman Sandrewn julkaisun kanssa. (PS/IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy