Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Road Rage

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Cas­per Van Dien pe­las­taa nä­tin tytön vä­ki­val­tai­sen poi­kaystävän kä­sit­te­lystä.

Cas­per Van Dien pe­las­taa nä­tin tytön vä­ki­val­tai­sen poi­kaystävän kä­sit­te­lystä. Pa­ko jat­kuu moot­to­ri­tiel­le, missä sa­la­peräi­nen la­va-au­to il­mes­tyy kii­lai­le­maan il­mei­senä päämääränään syöstä tuo­re pa­ri reu­na­val­lin kaut­ta te­hol­le. Enintään ly­hy­te­lo­ku­val­le riittävä ta­ri­na on täy­del­li­sen in­no­ton, dia­lo­gi par­haim­mil­laan­kin höl­mis­tyttävää ja — mikä pa­hin­ta — au­toi­lu­koh­tauk­set lo­pen hen­gettö­miä.
Yk­si­tyis­koh­dil­taan peh­meän ku­van hel­tiämätön ko­hi­na­kaan ei on­nis­tu hu­kut­ta­maan kaik­kia esiin­ty­viä vir­heitä. Ää­ni­rai­ta on dia­lo­gin osal­ta kolk­ko, bas­sopää jum­put­taa mie­li­ku­vi­tuk­set­to­mas­ti ja ko­ko­nais­vai­ku­tel­ma on luo­taan­työntävän lat­tea. Ää­ni pät­kii het­kittäin. Ekst­rois­sa fil­mog­ra­fiat ja trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy