Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pedon sydän

Hearts in Atlantis 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

O­ma­peräi­nen draa­ma sa­la­myhkäi­sen van­huk­sen ja isänsä me­nettä­neen 11-­vuo­tiaan Bob­byn ystä­vyy­destä.

O­ma­peräi­nen draa­ma sa­la­myhkäi­sen van­huk­sen (Ant­ho­ny Hop­kins) ja isänsä me­nettä­neen 11-vuo­tiaan Bob­byn ystä­vyy­destä. Hen­geltään sa­man­kal­tai­nen kuin Stand by Me — vii­mei­nen kesä. Ta­ri­na ete­nee rau­hal­li­ses­ti mut­ta määrä­tie­toi­ses­ti, ja vaik­ka kaik­ki uh­kaa­kin vä­lillä ha­jo­ta su­per­na­tu­raa­lik­si mörkö­jah­dik­si, on elo­ku­va lop­pu­jen lo­puk­si hy­vin maanlä­hei­nen ja hyvällä tah­dol­la myös us­kot­ta­va. Hop­kins on luo­tet­ta­va ve­tu­ri, mut­ta myös muut näyt­te­lijät ovat roo­leis­saan yllättävän luon­nol­li­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, värikäs ja eloisa kuva ilman minkäänlaisia häiritseviä ominaisuuksia. Ääniraita on toimiva, mutta varsin seesteinen, ja toisinaan aivan liian painottunut keskikanavaan. Ohjaajan kommenttiraita, ohjaaja haastattelee Hopkinsia (30min), kuvagalleria ja anamorfinen traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy