Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Joosef – unten kuningas

Joseph – King of Dreams 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 72 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­gyp­tin prins­sin si­sar­teos ei yllä edeltäjänsä spek­taak­ke­li­mai­suu­teen.

E­gyp­tin prins­sin si­sar­teos ei yllä edeltäjänsä spek­taak­ke­li­mai­suu­teen. Upei­ta van­gogh­mai­sia uni­jak­so­ja voi kui­ten­kin ihail­la.
E­lo­ku­va ker­too yh­den Raa­ma­tun hie­noim­mis­ta myy­teistä, po­jas­ta, jon­ka ka­teel­li­set vel­jet myyvät or­jak­si Mart­ta/­Ma­ria-ah­dis­tuk­sen­sa vuok­si. Syyl­li­syys ja ar­mo, niistä on ky­se.
Sa­mal­la van­han kir­jan ta­lous­po­liit­ti­nen, key­ne­siläi­nen ope­tus: seit­semää li­ha­vaa vuot­ta seu­raa seit­semän lai­haa. Pitää va­rau­tua en­nal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Suomalainen dubbaus on keskitasoa (DD5.1). Alkuperäinen soundtrack (ei tekstejä suomeksi) kannattaa kuunnella, jos pitää Ben Affleckista ja Mark Hamillista. Ekstroissa storyboardeja, traileri, laula mukana -osio ja 4-sivuinen triviavihko. Älä anna väärän NTSC-ajan hämätä kannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy