Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muskettisoturien seikkailut

The Three Musketeers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82400EAN: 5706550024583

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­pa par­haan Du­mas-­fil­ma­ti­soin­nin mai­nees­sa ole­va brit­ti­ver­sio voi ol­la mo­nen ma­kuun tur­han ko­sis­ke­le­va haus­kuu­des­saan ja tais­te­lu­koh­tauk­sil­taan ko­reog­ra­fioi­tu.

Jo­pa par­haan Du­mas-fil­ma­ti­soin­nin mai­nees­sa ole­va brit­ti­ver­sio voi ol­la mo­nen ma­kuun tur­han ko­sis­ke­le­va haus­kuu­des­saan ja tais­te­lu­koh­tauk­sil­taan ko­reog­ra­fioi­tu. Us­ko­ma­ton kaar­ti jo­ka ta­pauk­ses­sa (Mic­hael York, Oli­ver Reed, Ch­ris­top­her Lee, Charl­ton Hes­ton, Ra­quel Welch, Ric­hard Cham­ber­lain, Spi­ke Mil­li­gan), ja rat­ki­rie­mu­kas ko­ke­mus.
Var­sin­kin toi­min­nas­ta va­paat koh­tauk­set ovat jo­tain, mitä ei Hol­lywoo­dis­sa enää 1970-lu­vul­la his­to­rial­li­sis­sa elo­ku­vis­sa juu­ri­kaan saa­vu­tet­tu. Mon­ty Pyt­ho­nia ta­pail­laan, muu­ten­kin kuin Spi­ke Mil­li­ga­nin kaut­ta. Huo­maa jat­ko-o­sa: Kos­ton merk­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman rakeinen, mutta tyydyttänee katsojaa. Poikkeuksellisen voimakas ja syvä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy