Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sotaleikit

War Games 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.87
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jän­nittävä elo­ku­va klas­si­ses­ta sci­fi-ai­hees­ta: kun luo­te­taan ko­nei­siin, ne saat­ta­vat pettää.

Jän­nittävä elo­ku­va klas­si­ses­ta sci­fi-ai­hees­ta: kun luo­te­taan ko­nei­siin, ne saat­ta­vat pettää.
Nuo­ri hak­ke­ri (Matt­hew Bro­de­rick lä­pi­mur­toa te­kemässä) luu­lee pe­laa­van­sa tie­to­ko­ne­pe­liä, mut­ta on­kin yh­tey­dessä USA:n oh­jusjär­jes­telmään.
Jän­ni­tystä il­man suo­ra­nais­ta vä­ki­val­taa, vaik­ka uh­ka­na on maail­man­lop­pu. Mic­hael Mad­sen ai­van al­ku­mi­nuu­teil­la pyö­reä­pos­ki­se­na nuo­ru­kai­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva. Latteat värit, pehmeä kuva. Sävyt vähissä. Ääniraita ei juurikaan kuulosta 5.1:ltä elokuvan alkupuolella, mutta piristyy myöhemmin kummasti. Traileri, ohjaajan ja käsikirjoittajien kommenttiraidat. Kannen ilmoittamaa erillistä soundtrackia tai faktaruutuja ei löydy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy