Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tyttö Riosta – That Girl From Rio

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.73*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Läm­min­hen­ki­nen ko­me­dia hyvä­tah­toi­ses­ta pank­ki­mie­hestä, jo­ka saa sel­vil­le vai­mon­sa läh­te­neen pan­kin­joh­ta­jan kans­sa jou­luk­si Ka­na­rial­le.

Läm­min­hen­ki­nen ko­me­dia hyvä­tah­toi­ses­ta pank­ki­mie­hestä (Hugh Lau­rie), jo­ka saa sel­vil­le vai­mon­sa läh­te­neen pan­kin­joh­ta­jan kans­sa jou­luk­si Ka­na­rial­le. Sam­bain­toi­li­ja­na hän pai­naa­kin it­se pan­kin ra­ho­jen tur­vin Rioon. La­ti­no­mu­sii­kin ystä­vil­le.­Kes­ki­ta­son ku­va, jo­ta on kro­pat­tu va­sem­mal­ta ja sii­vu myös oi­keal­ta. Ää­ni­rai­ta pai­not­taa mu­siik­kia, mut­ta sitä tu­lee­kin jo­ka ka­na­vas­ta – ja lu­jaa, ku­ten bras­seis­sa on ta­pa­na. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat, trai­le­ri ja 7 min do­ku­ment­ti.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy