Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shanghai Knights

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Ko­me­dia vai­keaa, toi­min­ta vai­keaa, toi­min­ta­ko­me­dia vielä vai­keam­paa", sa­noo Jac­kie Chan.

"Ko­me­dia vai­keaa, toi­min­ta vai­keaa, toi­min­ta­ko­me­dia vielä vai­keam­paa", sa­noo Jac­kie Chan.
S­hang­hai Noo­nin jat­ko-o­sa ylittää edeltäjänsä ja pys­tyy po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin kaik­kein vai­keim­paan tehtävään. Se viih­dyttää ja nau­rat­taa.
Sym­paat­ti­sen Cha­nin ak­ro­ba­tia kun­nioit­taa mykän elo­ku­van osaa­jia. Owen Wil­so­nin isot­te­le­vaan nah­juk­seen on meidän kaik­kien help­po sa­mas­tua. Vik­to­riaa­ni­ses­ta Eng­lan­nis­ta am­men­ne­taan ih­meen tuo­reel­la ta­val­la Art­hur Co­nan Doy­lea ja Viiltäjä-Jac­kia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää liki referenssitasoista loistoa. Kaksi modernin iskevää ja tyylikästä ääniraitaa. Mitä musiikkia: Zombiesin "Time of the Season" elokuvan hauskimmassa kohtauksessa, Georgie Famen "Yeh, Yeh" ja The Whon usein elokuvissa käytetty "Magic Bus" sekä "My Generation". Ikävä layer -tauko. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, osanottajia mykässä elokuvassa esittävä kahden min. pätkä, 9 min. dokumentti ja 11 poistettua kohtausta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy