Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tulessa syntynyt

Firestarter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tep­hen King oli 1980-­lu­vun al­ku­puo­lel­la luo­mis­voi­mai­sim­mil­laan, vaik­kei Fi­res­tar­ter par­hai­ta ol­lut­kaan, vaan erään­lai­nen toi­sin­to Car­rien tee­mois­ta.

S­tep­hen King oli 1980-lu­vun al­ku­puo­lel­la luo­mis­voi­mai­sim­mil­laan, vaik­kei Fi­res­tar­ter par­hai­ta ol­lut­kaan, vaan erään­lai­nen toi­sin­to Car­rien tee­mois­ta.
Kä­si­kir­joi­tus ei myöskään sisällä juu­ri muu­ta kuin jat­ku­vaa pa­koa epämääräi­siltä vi­hol­li­sil­ta. Tu­li­voi­mai­se­na tyttönä nuo­ri Drew Bar­ry­mo­re.

Kuva, ääni & ekstrat

Haaleat värit. Ei muutenkaan parhaita Panavision-kuvia, joka on raa'asti kropattu sivuiltaan. Alkuteksteistä lähtien värinää. Ääniraitana masentavan tunkkainen stereo. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy