Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikkien sankari

Everyone's Hero 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 208013EAN: 5051160241210

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­teen 1932 si­joit­tu­va Ba­se­ball-­hen­ki­nen seik­kai­lu pik­ku­po­jas­ta, jo­ka to­dis­taa Ba­be Rut­hin on­nek­kaan mai­lan anas­tuk­sen ja ryh­tyy yk­sin oi­ko­maan ti­lan­net­ta.

Vuo­teen 1932 si­joit­tu­va Ba­se­ball-hen­ki­nen seik­kai­lu pik­ku­po­jas­ta, jo­ka to­dis­taa Ba­be Rut­hin on­nek­kaan mai­lan anas­tuk­sen ja ryh­tyy yk­sin oi­ko­maan ti­lan­net­ta. Elo­ku­van ydin­koh­de­ryhmä — ba­se­ball-in­toi­li­joi­den lap­set, jot­ka ovat kuul­leet van­hem­mil­taan Ba­be Rut­his­ta — lie­nee va­li­koi­tu po­ruk­ka, mut­ta on­nek­si ta­ri­na toi­mii lep­poi­sa­na seik­kai­lu­na myös il­man his­to­rian­tun­te­mus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Komean sävykäs ja moitteettoman levollinen kuva toistaa pirteän eloisan tietokoneanimaation tyylillä. DD5.1-ääniraita tarjoaa virkistävän rennon ja tasapainoisen äänimaailman. Alkuperäisääniraidalla ääninä mm. William H. Macy, Rob Reiner, Brian Dennehy, Forest Whitaker ja Whoopi Goldberg. Tarjolla on myös suomeksi dubattu DD5.1-ääniraita. Ekstraton. Kannessa väärä kuvasuhde. (IJ)
27/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy