Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rock ’n’ Roll High School - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: New ConcordeKuva:
1.74
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (New Concorde) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täyttä nos­tal­giaa.

Täyttä nos­tal­giaa. Ro­ger Cor­man ja Ra­mo­nes tot­ta vie omaa­vat sa­man asen­teen. Sinänsä lap­sel­li­nen high sc­hool -ke­hys, mut­ta cheer­lea­de­rin oloi­nen pää­hen­kilö (P.J. So­les) omaa kum­man hyvän mu­siik­ki­maun. Sa­tii­nil­la si­lat­tua huo­net­ta ko­ris­ta­vat mm. Pi­ra­te­sin ja The Whon le­vyn­kan­net. Kai­ken hui­puk­si elo­ku­van ai­noa leh­destä lai­nat­tu ot­sik­ko on Suo­si­kis­ta: Rähjä, räh­jem­pi, Ra­mo­nes.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, pehmeä ja kohinainen letterbox-kuva. Tunkkainen ääni, jota on mahdotonta soittaa kovaa Pro Logicin kautta. Jopa Sonyn live house -toiminto tuottaa paremman tuloksen. Anamorfinen kuva ja uudelleenmiksaus 5.1:ksi tekisi hyvää. Soundtrackilla mm. Brownsville Stationia ”Smokin’ in the Boys Room”, MC5:tä ”High School” ja Eddie and the Hot Rodsia ”Teenage Depression”. Ei tekstitystä. Väärä aika kannessa. Ekstroissa Leonard Maltin jututtaa Cormania neljä min, ohjaajan, tuottajan ja skenaristin kommenttiraita, ohjaajan intro, livebiisejä The Roxyn keikalta ja 24-sivuinen vihko, jossa on paljon tyhjänpäiväisyyksiä ja muutama trivia-helmi. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy