Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sikariporras

The Big Kahuna 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si ko­ke­nut­ta myyn­ti­tyk­kiä ja märkä­kor­va nuo­ru­kai­nen tu­ri­se­vat ho­tel­lis­sa asiak­kai­ta odo­tel­les­saan.

Kak­si ko­ke­nut­ta myyn­ti­tyk­kiä (Ke­vin Spa­cey ja Dan­ny de Vi­to) ja märkä­kor­va nuo­ru­kai­nen tu­ri­se­vat ho­tel­lis­sa asiak­kai­ta odo­tel­les­saan. Yh­den huo­neen näy­telmä elo­ku­va­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva. Ääni on teatterimaisen dialogipainotteinen. Traileri ja biografiat. 5.1 pitää valita erikseen, muuten päälle tulee DS (2/0). Tekstityksen voi valita 4:3 tai 16:9 -kokoon. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Swanbeck
Pääosissa: Kevin Spacey Danny de Vito
Tarina: Roger Rueff
Kuvaus: Anastas N. Michos
Musiikki: Christopher Young

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy