Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sikariporras

The Big Kahuna 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si ko­ke­nut­ta myyn­ti­tyk­kiä ja märkä­kor­va nuo­ru­kai­nen tu­ri­se­vat ho­tel­lis­sa asiak­kai­ta odo­tel­les­saan.

Kak­si ko­ke­nut­ta myyn­ti­tyk­kiä (Ke­vin Spa­cey ja Dan­ny de Vi­to) ja märkä­kor­va nuo­ru­kai­nen tu­ri­se­vat ho­tel­lis­sa asiak­kai­ta odo­tel­les­saan. Yh­den huo­neen näy­telmä elo­ku­va­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva. Ääni on teatterimaisen dialogipainotteinen. Traileri ja biografiat. 5.1 pitää valita erikseen, muuten päälle tulee DS (2/0). Tekstityksen voi valita 4:3 tai 16:9 -kokoon. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Swanbeck
Pääosissa: Kevin Spacey Danny de Vito
Tarina: Roger Rueff
Kuvaus: Anastas N. Michos
Musiikki: Christopher Young

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy