Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rush Hour – Rankka pari

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 0 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Aa­sian san­ka­ri, maa­no­san koos­ta joh­tuen maail­man suo­si­tuin näyt­te­lijä Jac­kie Chan esit­te­lee su­la­vaa koor­di­naa­tio­taan.

Aa­sian san­ka­ri, maa­no­san koos­ta joh­tuen maail­man suo­si­tuin näyt­te­lijä Jac­kie Chan esit­te­lee su­la­vaa koor­di­naa­tio­taan. Ei mikään pe­rin­tei­nen kung­fu-e­lo­ku­va edes ame­rik­ka­lais­tet­tu­na. Enemmän­kin bud­dy-bud­dy-pe­rin­nettä, jos­sa am­men­ne­taan ro­tu­ky­sy­myk­sestä ai­ka haus­kas­ti: kel­tai­nen ja mus­ta ot­ta­vat mit­taa toi­sis­taan. Ch­ris Tuc­ker on pi­run är­syttävä. Teat­te­ris­sa 2.39:1. Me­nu liik­ku­val­la ku­val­la ja ää­nellä. Oh­jaa­jan kom­ment­ti­rai­ta, pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, fea­tu­ret­te, oh­jaa­jas­ta ker­to­va pätkä, ”W­hat Ever Hap­pe­ned to Ma­son Ree­se”, mu­siik­ki­vi­deoi­ta jne. eli vai­kut­ta­vaa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy