Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tango kolmelle

Three to Tango 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Su­la­va­liik­kei­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia ark­ki­teh­distä, jo­ta suur­lii­ke­mies ereh­tyy pitämään ho­mo­na ja jos­ta tämä luu­lee löytä­neensä ihan­teel­li­sen kait­si­jan ra­kas­ta­jat­ta­rel­leen.

Su­la­va­liik­kei­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia ark­ki­teh­distä (F­ren­dit-sar­jan Matt­hew Per­ry), jo­ta suur­lii­ke­mies (Dy­lan Mc­Der­mott) ereh­tyy pitämään ho­mo­na ja jos­ta tämä luu­lee löytä­neensä ihan­teel­li­sen kait­si­jan ra­kas­ta­jat­ta­rel­leen (Ne­ve Camp­bell). Muu­ta­maa val­jua va­kios­ket­siä ja kli­seistä ste­reo­ty­piaa lu­kuun ot­ta­mat­ta, her­vot­to­man haus­ka ja pi­ristävä ta­paus.­Per­ry on roo­lis­saan hy­vin sa­man­lai­nen kuin Fren­dien Chand­le­rinä, jo­ten tv-sar­jan fa­nit pitä­nevät nä­kemästään. Eri­tyis­mai­nin­nan an­sait­see myös Mc­Der­mott, jon­ka dua­lis­ti­nen roo­li kaik­kien nais­ten pom­pot­ta­ma­na, mut­ta muu­toin kaik­ki­voi­pa­na yri­tys­pamp­pu­na on hy­ker­ryttävää seu­rat­ta­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadultaan keskikastin kuva, selvää kihelmöintiä havaittavissa suuremmilla pinnoilla ja sälekuviointi lainehtii ikävästi. Yhdellä alati toistuvalla teemalla turruttava ääniraita ei juurikaan tilatoistoa hyödynnä, muuten melko lailla luonnollinen soundi. Ekstroja ei ole anamorfisen trailerin lisäksi levylle siunautunut. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy