Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blade II Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
DTS6.1ES
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo en­simmäi­nen Bla­de-e­lo­ku­va oli täynnä ac­tio­nia, mut­ta myös vam­pyy­ri­tut­kiel­ma­na toi­mi­va — alan ak­tii­vien it­kus­ta huo­li­mat­ta.

Jo en­simmäi­nen Bla­de-e­lo­ku­va oli täynnä ac­tio­nia, mut­ta myös vam­pyy­ri­tut­kiel­ma­na toi­mi­va — alan ak­tii­vien it­kus­ta huo­li­mat­ta. San­ka­ri on puo­li­vam­pyy­ri, jon­ka äi­tiä oli pur­tu juu­ri en­nen lap­sen syn­ty­mistä. Wes­ley Sni­pe­sin uran pa­ras roo­li jat­kuu kak­ko­so­sas­sa. Ve­toaa ai­vo­jen off-u­raan hui­keal­la vi­suaa­li­sel­la ilo­tu­li­tuk­sel­la, jo­ka yh­dis­tyy upeas­ti elävään ää­ni­maail­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan ja äänen laatu on erinomainen kuten New Linelta on tottunut odottamaankin. Kuva loistaa virheettömänä ja ääniraidat pullistelevat tyylikkäästi. Tämä tarjoaa kovan sarjan kovinta jälkeä. Kahdella levyllä, joten mukaan on mahtunut paljon bonuksia: kaksi kommenttiraitaa, musiikkiraita, 16 poistettua tai vaihtoehtoista kohtausta (24 min.), 350 sivua tuotantopiirroksia, Blade-tietokonepelin selviytymisohjeet, pressimateriaalia, kaksi traileria ja musiikkivideo.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy