Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kovaotteiset miehet II

French Connection II 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614629550

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­vaot­teis­ten mies­ten jat­ko-o­saa hau­kut­tiin ai­koi­naan ura­kal­la.

Ko­vaot­teis­ten mies­ten jat­ko-o­saa hau­kut­tiin ai­koi­naan ura­kal­la. Suo­ra­vii­vai­sen oh­jaa­jan­sa John Fran­ken­hei­me­rin tuo­tos on nyt­tem­min ajan pa­ti­noi­ma po­lii­sie­lo­ku­va.
Po­peye (Ge­ne Hack­man) lä­he­tetään syö­tik­si Mar­seil­leen, jot­ta huu­me­po­mo Char­nier saa­daan kiik­kiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja DS-raita, mutta etupää tuntuu olevan äänessä. Espanjalainen ja portugalilainen traileri, ohjaajan, tuottaja Robert Rosenin ja Gene Hackmanin kommenttiraita, still-kuvia ja kuvakäsikirjoitusta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy